Joan.nu

A1.3 joan.nu - banner normal - onze mensen

  • Snel en efficiënt uw financiële administratie kunnen doen;
  • altijd actueel inzicht in uw financiële positie en performance hebben;
  • specifieke bedrijfsrapportages op maat ontvangen;
  • tegen een vaste prijs;
  • met rendementsverbetering als resultaat.

Dat zijn de voordelen van de online dienstverlening van Joanknecht & Van Zelst. Via Joan.nu heeft u toegang tot alle online financiële diensten. Deze richten wij op maat in zodat alle informatie in het teken staat van het behalen van uw doelen. U kunt altijd en overal uw actuele gegevens inzien. Standaard administratieve werkzaamheden kunnen snel en efficiënt uitgevoerd worden omdat ze grotendeels geautomatiseurd gebeuren. Dat geeft ons als uw adviseur de gelegenheid om u op basis van actuele gegevens proactief te adviseren. Zodat u indien nodig tijdig kunt bijsturen om uw organisatiedoelen te realiseren.

Joan.nu werkt voor ondernemers op drie niveaus.

Meer weten over online diensten en Joan.nu?

Wilt u meer weten over onze online diensten en Joan.nu? Wij vertellen u graag in een perssonlijk gesprek wat de mogelijkheden en voordelen in uw specifieke situatie zijn. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Joris van Dijk.

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal

Financiële administratie

De informatietechnologie achter Joan.nu is een synoniem voor gemak, efficiency en betrouwbaarheid. Uw administratie sluiten we aan op uw bedrijfsprocessen en werkmethoden. Uw online administratie is voor u en voor ons per definitie actueel en permanent beschikbaar. Joan.nu vereenvoudigt uw administratie. Of het nu gaat om een volledige integratie met onze salarisverwerking, het automatisch verwerken van bankmutaties of het digitaal scannen en herkennen van inkoopfacturen, Joan.nu kan het.

Rapportage

Duidelijke rapportages en dashboards bieden snel inzicht in uw bedrijfsprocessen en financiële positie. U overziet het financiële speelveld van uw bedrijf. Niet alleen door achteruit te kijken, maar juist ook door de toekomst op een eenvoudige wijze in te schatten.

Rendementsverbetering

Uw persoonlijke adviseur signaleert relevante aandachtspunten en ondersteunt u bij te maken keuzes. Door samen met u concrete acties te formuleren en door focus te geven aan de opvolging, werkt u samen aan continue verbetering van uw bedrijfsrendement.