Enkele referenties

page

Wij werken samen aan een optimaal resultaat

De koop of verkoop van een onderneming is een intensief traject waarbij de inzet voor alle partijen hoog is. In een relatief korte periode moet u belangrijke beslissingen nemen. Goede en tijdige informatievoorziening en advies over alternatieven zijn essentieel voor het behalen van optimaal resultaat. Dan is het prettig als u kunt vertrouwen op een ervaren adviseur. Iemand die u proactief kan ondersteunen met de juiste kennis. Maar ook iemand die persoonlijk betrokken is en snapt wat uw belangen zijn. Onze Corporate Finance adviseurs begeleiden u graag bij uw aan- en of verkooptraject. Zij beschikken allen over een ruime ervaring op het gebied van overnames.

Rens Adam , Willem Bourgonje , Ronny Buiting , Christian van der Heijden en Marc Pelzers

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal

Overname HC Groep B.V. door SIG plc

HC Groep, specialist in luchtbehandelings-, ventilatie- en regelsystemen, is in september 2015 overgenomen door SIG plc, een Engels beursgenoteerd bedrijf en Europees leider op het vlak van gespecialiseerde oplossingen voor de bouwindustrie.

Joanknecht Corporate Finance ondersteunde verkoper in het gehele traject, van voorkenning en beoordelen bieding tot het uiteindelijke due diligence onderzoek en het overeenkomen van de finale closing documentatie.

Lees hierover meer in het  persbericht van HC Groep.

 

HC Groep Logo PMS NL SIG Air Handling

Overname T&M Systems B.V. door CN Rood B.V.

De overname van T&M Systems B.V., een specialist in test- en meetapparatuur, door CN Rood Holding B.V., een branchegenoot met Nederlandse en Belgische vestigingen, is afgerond in juli 2015.

Joanknecht Corporate Finance stond verkoper bij in het zoeken en selecteren van overnamekandidaten, het onderhandelen met meerdere kandidaat partijen, het verder onderhandelen in de exclusieve fase met de koper, het begeleiden van het due diligence onderzoek en het redigeren van de overnamecontracten.

Lees hierover meer in het persbericht van T&M Systems BV. 

TM Systems      Rood_Logo_LowResJPG

Overname Krijco Amusement door Waterland

In juni 2015 is de overname van Krijco Amusement door de Gaming Group van Waterland geclosed. Krijco Amusement is reeds sinds jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse speelautomatenmarkt. Waterland is een internationaal opererende participatiemaatschappij met haar wortels in Nederland.

Joanknecht & Van Zelst Corporate Finance en Joanknecht & Van Zelst Belastingadviseurs begeleidden de aandeelhouders van Krijco Amusement bij deze verkoop.

De transactie is uitverkozen tot ‘Deal of the month’ in het maandblad Finance Monthly Magazine.

Lees hierover meer in het persbericht.   

Krijco Waterland

 

 

Overname Manntech Groep door Façade Access Holdings

In mei 2015 is de overname van de Manntech Holding Group door Facade Access Holdings afgerond. Hiermee zijn de twee grootste wereldspelers op het gebied van ontwerp, fabricage en onderhoud van apparatuur die wordt gebruikt bij het installeren van gevelsystemen voor gebouwen samengebracht in dezelfde groep.

Joanknecht & Van Zelst Corporate Finance begeleidde de Manntech Group en haar aandeelhouders bij deze verkoop.