Dienstverlening

page

‘Bovenop zaken’, dat is onze belofte.

Betrokken bij uw bedrijf, vroegtijdig meewerken aan betere oplossingen. Vanuit een professioneel aanbod, met kennis en ervaring in een diversiteit aan branches. Of u een rechtspersoon bent, samenwerkingsverband of eenmanszaak heeft, of u lokaal opereert of een internationaal vertakte onderneming heeft, wij helpen u verder. Met de juiste adviseur.

Uw vaste aanspreekpunt is uw vertrouwenspersoon. Hij of zij kent uw onderneming en heeft een gedegen kennis van de actuele wet- en regelgeving. Die combinatie zorgt voor meer waarde: scherpe analyses, verrassende inzichten en praktische adviezen. Aan welke van onze diensten u en uw onderneming behoefte hebben, stellen wij graag samen met u vast tijdens een persoonlijk gesprek.

Branches waarin wij actief zijn:

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal

Accountancy

Integrale business reporting, financiële planning en strategie. Een fundament voor advies bij fusies en overnames, bedrijfsverkoop en -opvolging, herstructurering en ICT.
> Lees meer

Belastingadvies

Anticiperen op vennootschaps- en inkomstenbelasting, estate planning, omzetbelasting en loonheffingen. Een kantoor met een degelijke fiscale oriëntatie en een sterke reputatie bij de Belastingdienst.
> Lees meer

Joan.nu

Rendementsverbetering en tijdige signalering van kansen en risico’s. Een online samenwerking voor het borgen van een altijd actuele administratie en waardevolle managementrapportages.
> Lees meer

Financieel-juridisch advies

Financiële helderheid in complexe juridische processen, zoals bij herstructureringen, dreigende faillissementen, bancaire onderhandelingen, het maken van een doorstart of het uitvoeren van fraude- of faillissementsonderzoeken.
> Lees meer

Corporate finance

Begeleiding van aan- en verkopen van ondernemingen, ondernemingswaarderingen bij overnames en conflicten (litigation), due diligenceonderzoeken en het helpen van bedrijven bij het verkrijgen van financiering.
> Lees meer

IT-audit en advies

Onafhankelijke en deskundige oordeelsvorming over de kwaliteit van uw informatietechnologie. We signaleren tekortkomingen en adviseren over verbeteringen.
> Lees meer

Salarisadministratie en advisering

Administratief, arbeidsrechtelijk, verzuimregistratie en personele managementinformatie.
> Lees meer

Pensioenadvies

Advies over de oudedagsvoorziening voor de ondernemer of dga, of over de pensioenregeling voor de medewerkers.
> Lees meer

Internationaal

PrimeGlobal is een samenwerkingsverband van 350 onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 90 landen.
> Lees meer