Dennis_Sevenhoven

Dennis Sevenhoven nieuwe partner bij Joanknecht

D.C. (Dennis) Sevenhoven is sinds begin 2018 verbonden aan Joanknecht als belastingadviseur. Per 1 januari 2019 is Dennis toegetreden tot het partnerteam. Wij wensen Dennis veel werkplezier in zijn nieuwe rol als partner bij Joanknecht.

Carrière

Sinds de afronding van zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg in 2000 is Dennis Sevenhoven (42) werkzaam als belastingadviseur. Hij is binnen Joanknecht werkzaam in de algemene belastingadviespraktijk en als zodanig mede verantwoordelijk voor de aansturing van het fiscale team. Dennis richt zich met name op de fiscale advisering van ondernemingen die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf. Daarbij adviseert hij zijn klanten over de mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt en over de wijze waarop fiscale risico’s zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Daarnaast begeleidt hij vanuit zijn fiscale invalshoek zijn klanten in de verschillende fasen en op alle belangrijke kruispunten van hun onderneming. In zijn dienstverlening schakelt Dennis graag met de diverse disciplines van onze organisatie en zet hij zijn netwerk in, om tot goede praktisch toepasbare  oplossingen voor zijn klanten te komen.

Dennis is getrouwd en vader van vier kinderen. In zijn vrije tijd is hij actief lid van een tennisvereniging, doet hij aan hardlopen en gaat hij graag op pad met familie en vrienden. Daarnaast is hij lid van het netwerk 24 UUR IN BEDRIJF.

Dennis Sevenhoven is bereikbaar op telefoonnummer +31(0) 40 240 9532 of per e-mail dsevenhoven@joanknecht.nl.