arbeidsmarkt Joanknecht Lonneke

Debiteurenbeheerder

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het debiteurenbeheer? Zie je het als een uitdaging om het debiteurensaldo te verlagen? Ga je het gesprek met klanten en collega’s hierover op verbindende wijze aan?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

Functie

Het is een afwisselende functie binnen het Finance & control team voor 24 uur per week. Als medewerk(st)er debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor het gehele debiteurenbeheer binnen de financiële administratie. Je bevraagt debiteuren en staat ze te woord. Je bewaakt ondernomen acties en zorgt voor nauwgezette opvolging van (betalings)afspraken met debiteuren. Dit houdt in dat je aanmaningen verstuurt en zorgt voor een correcte vastlegging van handelingen en afspraken. Daarnaast geef je ondersteuning en opvolging samen met de verantwoordelijke klantadviseur voor een correcte facturatie aan onze klanten. Het is tevens mogelijk om gedetacheerd te worden bij onze klanten om te helpen het debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Talent

Je bent enthousiast, assertief, resultaatgericht en beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Je hebt een mbo-opleiding niveau 4 in de administratieve of financiële richting afgerond en bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière. Je hebt van nature veel zelfsturend vermogen, bent proactief en durft in contact te treden met klanten.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.