Danny Martens nieuwe partner bij Joanknecht

 

Onze collega drs. M.P.J. (Danny) Martens RA is per 1 januari 2018 toegetreden tot het partnerteam van Joanknecht. Als accountant bij de discipline Assurance is Danny een bekend gezicht bij veel familiebedrijven (DGA’s) en stichtingen. Wij wensen Danny veel werkplezier in zijn nieuwe rol bij Joanknecht.

Carrière bij Joanknecht

Danny Martens (35) werkt sinds 2005 bij Joanknecht. Na de studie Accounting aan de Universiteit van Tilburg startte Danny zijn carrière als assistent accountant bij Joanknecht. Hij vervolgde zijn studie op de UvT met de theoretische opleiding tot registeraccountant en behaalde in 2009 ook de praktijkopleiding tot registeraccountant. Binnen Joanknecht groeide Danny door, eerst tot controleleider en vervolgens tot registeraccountant.

Zijn expertise zit in audit- en adviesdiensten bij familiebedrijven (DGA). Tot zijn klantenkring behoren middelgrote en grote handels-, bouw- en productieondernemingen, zorggerelateerde bedrijven, beleggingsinstellingen en ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. In zijn vrije tijd gaat Danny graag op reis en voetbalt hij. Daarnaast is hij actief lid van Ronde Tafel 37 in Eindhoven.