Marco Verhagen bestuursvoorzitter Joanknecht gefotografeerd op high tech campus

Creëer je eigen vacature

Weten wat je motiveert, wat je drijfveren zijn en waar je het meeste plezier in hebt. Aspecten die belangrijk zijn om fluitend naar je werk te gaan – voor een baan die je energie oplevert.

We hopen dat je van verandering houdt

Joanknecht is een informele organisatie. We werken bij Joanknecht dagelijks met elkaar samen voor klanten in de regio Brainport. Je werkt met een jong hecht team van betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen. Wij opereren vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit, efficiënte dienstverlening en staan voor een proactieve aanpak naar onze klanten.

Creëer je eigen vacature

Wij vinden het belangrijk om gemotiveerde mensen aan ons te binden. We zijn dan ook op zoek naar mensen met zelfkennis en die trots zijn op hun werk. Een hulpmiddel om je eigen waarden en motivatie niet uit het oog te verliezen in de strijd om een baan, is het creëren van je eigen vacature. Je kunt bij ons aangeven wat jij belangrijk vindt. De activiteiten die je graag onderneemt, je favoriete werkomgeving, jouw kwaliteiten, de doorgroeimogelijkheden die je voor je ziet, het aantal uren dat je wilt werken, etc. Aan ons de taak om te kijken of we jou een passende uitdaging kunnen bieden. Graag koppelen we dit snel aan je terug.

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Lees hier de verhalen van je toekomstige collega’s!

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.