Audit manager

Corporate finance adviseur

Corporate finance adviseur

23 december 2019

Heb jij affiniteit met bedrijfseconomische vraagstukken op het gebied van corporate finance en/of recovery? Zie jij het zitten om bij dergelijke vraagstukken de manager of tweede man of vrouw op de opdracht te zijn? Ben je klantgericht en heb je veel zelf startend vermogen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden in de rol van corporate finance adviseur bij Joanknecht.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Joanknecht is een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Daarbij kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Jouw talent willen we zo goed mogelijk inzetten. Er is volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Hoe werken we bij Joanknecht?

We werken voor onze klanten breed samen in multidisciplinaire teams over de hele organisatie heen. Met de nadruk op samen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit verschillende disciplines. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je zeker nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling. Daarnaast hebben we in onze samenwerking aandacht voor passende communicatie en het geven en ontvangen van feedback. Want daarmee kom je verder.

 

Functie corporate finance adviseur (parttime of fulltime)

Binnen onze corporate finance discipline leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers hun volgende stap kunnen bepalen en op een verantwoorde manier kunnen zetten. Het gaat hierbij onder meer om fusie- en overnamebegeleiding, bedrijfsoverdrachten, due diligence onderzoeken, waarderingen, financieringsvraagstukken en herstructureringen.

 

Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. Voor directies en toezichthouders, voor investeerders en publieke instellingen. Van startup tot grotere bedrijven. Als corporate finance adviseur houd je je inhoudelijk bezig met bovengenoemde vraagstukken. Dit doe je in een klein team van zeven collega’s. Maar je werkt veel samen met collega’s van andere disciplines, aangezien wij onze klanten zo breed mogelijk willen bijstaan in hun behoeftes. Ook werk je veel samen en onderhoud je een netwerk met andere (externe) zakelijke dienstverleners, zoals advocaten en financieringspartijen.

 

Alhoewel de focus op corporate finance werkzaamheden ligt, heb je daarnaast oog voor de bredere adviespotentie vanuit Joanknecht richting klanten. Bij het uitvoeren van je opdrachten, maar ook (op termijn) organisatie breed.

 

Talent

Je bent…

• gek op corporate finance & recovery vraagstukken
• omgevingsgericht en klantgericht
• goed in het beheren van klantrelaties en functioneel netwerken
• breed inzetbaar
• IT-minded
• even kritisch als nieuwsgierig
• een ster in het signaleren van kansen bij klanten, in de markt of bij ons intern
• enthousiast om erop uit te trekken naar klanten en prospects
• communicatief vaardig
• zelfstandig en zelf startend
• in het bezit van een diploma (hbo of wo) op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of een gelieerde studie

 

Je hebt vijf tot tien jaar werkervaring. Deze functie kan een mooie tweede of derde stap in je carrière zijn. Ook als je werkzaam bent in de controle- of samenstelpraktijk. Een overstap vanuit audit/assurance of accountancy is zeker mogelijk. We kijken graag samen met jou in welke rol(len) jij het beste past.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.