Controleleider

Controleleider

1 juni 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de audit praktijk? Wil jij werken bij een organisatie die klein aanvoelt qua sfeer maar groot genoeg is om een hoog kwaliteitsniveau van werk te waarborgen? Waardeer je aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privé balans en klantgericht samenwerken? Dan pas jij als controleleider bij het assurance team van Joanknecht!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

Wat hebben wij jou te bieden in de rol van controleleider?

Een baan waarin elke dag anders is. Als controleleider ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Samen met de audit manager stuur je het controleteam aan, review je de werkzaamheden van assistenten, bewaak je de budgetten en planning en ben je het directe operationele aanspreekpunt voor de klant en het team. Je haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk. Je gaat aan de slag binnen ons assurance team.

 

Natuurlijk bieden we je bovenal een fijne werkomgeving. Denk daarbij aan:

 

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Samenwerken – Leer onze mensen kennen!

Het assurance team van Joanknecht bestaat uit zo’n 35 collega’s (incl. IT-audit – we werken nauw samen met elkaar). Voor elke klant werk je met andere collega’s samen. Zo leer je veel van elkaar. We werken niet met gespecialiseerde klantenportefeuilles. Je gaat aan de slag voor een breed klantenpakket, van dienstverlening tot productie, van agrarisch tot retail. Onze mensen vertellen graag hoe het echt is om bij Joanknecht te werken. Zie hieronder enkele quotes of lees alle medewerkersverhalen hier.

 

Lars van Diejen assistent assurance Lars van Diejen: “De gedrevenheid om samen zoveel mogelijk te bereiken is hier heel sterk aanwezig. Het komt vanuit ‘de werkvloer’, niks van hogerhand. We zetten samen de schouders eronder en gaan ervoor. Zo leuk dat bij Joanknecht zoveel kan.”

 

 

 

 

Jeroen Vervoort: “Je krijgt bij Joanknecht veel vrijheid, ik vind dat belangrijk. Je staat zelf aan het roer van je ontwikkeling. Als je met een plan komt, krijg je de ruimte. Dat spreekt me heel erg aan, zeker in combinatie met de pionierende en innovatieve cultuur.”

 

 

 

Jouw talent

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en momenteel bezig met je studie voor registeraccountant (RA). Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring en kunt zelfstandig aan de slag. Jij verlangt een professionele, open, informele en uitdagende werkomgeving waar de privé-werk balans goed is. Je kunt hier zowel vaktechnisch als persoonlijk bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten en je eigen persoonlijke ontwikkeling verder vormgeven.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.