Controleleider

Controleleider

30 maart 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw professionele carrière? Een uitdaging waarin persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privé balans en klantgericht samenwerken centraal staan?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

 

Functie

Als controleleider ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Op de opdracht stuur je samen met de manager het controleteam aan, review je de werkzaamheden van assistenten, bewaak je de budgetten en ben je het directe operationele aanspreekpunt voor de klant en het team. Je haalt bovendien energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk. Je gaat aan de slag binnen onze afdeling Assurance.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega Tim de Haan vertelt hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat hij allemaal doet. Lees zijn verhaal en verhalen van andere collega’s.

 

In gesprek met een van onze controleleiders

In de spotlights: collega Celine van der Veer, controleleider, en klant Antonio Philips, manager financiën van het Parktheater.

 

Antonio: Celine is als leider mijn eerste aanspreekpunt. We werken fijn samen door een open manier van communiceren. En ze denkt met ons mee. Zo is Celine van toegevoegde waarde voor mij en het Parktheater.

 

Celine: Bij het Parktheater vinden allerlei ontwikkelingen plaats waar Antonio en ik het samen over hebben. Verder kijken dan de controle van de jaarrekening maakt mijn werk nog leuker. En zo’n gesprek met een klant maakt mijn dag.

 

Antonio: We investeren veel in onze mensen, bijvoorbeeld in opleidingen en loopbaanbegeleiding. Ik merk in mijn samenwerking met Celine dat daar bij Joanknecht ook veel aandacht voor is. Ze denkt mee, heeft de ruimte om dat te doen en helpt ons zo verder.

 

Celine: Die samenwerking is gaaf. Zo kan ik echt iets voor mijn klanten betekenen. Ja, dat doen we samen, met het controleteam en met onze klanten. En dat maakt mijn werk zo leuk!

 

Talent

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en momenteel bezig met je studie voor registeraccountant (RA). Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring en kunt zelfstandig aan de slag. Jij verlangt een professionele, open, informele en uitdagende werkomgeving. Je kunt hier zowel vaktechnisch als persoonlijk bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten. Ook is er ruimte om jezelf verder te ontplooien.

 

Contact

Interesse in deze vacature? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.