arbeidsmarkt Joanknecht Marlies

Controleleider

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw professionele carrière? Een uitdaging waarin persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privé balans en klantgericht samenwerken centraal staan?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Functie

Als controleleider ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Op de opdracht stuur je samen met de manager het controleteam aan, review je de werkzaamheden van assistenten, bewaak je de budgetten en ben je het directe operationele aanspreekpunt voor de klant en het team. Je haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk. Je gaat aan de slag binnen onze afdeling Assurance.

Talent

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en momenteel bezig met je studie voor registeraccountant (RA). Je hebt minimaal 3 jaar ervaring en kunt zelfstandig aan de slag.  Jij verlangt een professionele, open, informele en uitdagende werkomgeving. Je kunt hier zowel vaktechnisch als persoonlijk bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten. Ook is er ruimte om jezelf verder te ontplooien.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-dviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.