Studentenactiviteiten

activiteiten banner normal

MAART

21-3-2017 – Almanakborrel (T.F.V. De Smeetskring)
Ook dit jaar sponsort Joanknecht & Van Zelst de Almanakborrel. Een groot aantal collega’s van de fiscale afdeling is hierbij aanwezig, zodat de studenten op een ongedwongen manier kunnen kennismaken met ons kantoor.

APRIL

18-04-2017 t/m 21-04-2017 – Economic Business week Tilburg (Asset Accounting & Finance)
Na een jaar afwezigheid is Joanknecht & Van Zelst weer aanwezig tijdens de EBT. Wij zijn aanwezig bij de bedrijvenpresentaties, businesslunch en de individuele gesprekken. De exacte datum wordt later gecommuniceerd.

25-04-2017
Op 25 april 2017 organiseert Joanknecht & Van Zelst een besturendag voor de besturen vanuit de verschillende studieverenigingen waar zaken mee gedaan worden. Tijdens deze middag worden de besturen ontvangen met een lunch waarna er een “hot-topic” wordt besproken. De middag wordt afgesloten met een golfclinic bij het Efteling Golfpark.

MEI

08-05-2017Het einde van het studiejaar komt langzaam in zicht, om de fijne samenwerking met de studievereniging af te sluiten wordt er een etentje georganiseerd voor studievereniging de Smeetskring.

09-05-2017
Sinds dit schooljaar is Joanknecht & Van Zelst een samenwerking gestart met de fiscale studievereniging FIRST vanuit de Universiteit van Maastricht. Om ons kantoor en de studenten beter te leren kennen, staat er een borrel gepland.

15-05-2017
Om de samenwerkingen van dit schooljaar af te sluiten, staat er een lunch gepland met studievereniging SCOPE Focus vanuit de universiteit van Maastricht en Asset Accounting & Finance vanuit Tilburg University.

19-05-2017
Op 19 mei 2017 organiseert Asset Accounting & Finance de zogeheten Partner Activty. Op vrijdag 19 mei mogen wij genieten van een cocktail workshop gevolgd door een boottocht door het prachtige Breda en haar omgeving. Tijdens de cocktail workshop worden alle kneepjes van het cocktail-shaken bijgebracht, waarna wij de perfecte cocktail kunnen maken. Na de cocktail workshop kunnen wij onder het genot van een drankje napraten tijdens een sfeervolle boottocht.

JULI

13-07-2017 & 14-07-2017 –  Summer Course
Een unieke kans om ons kantoor écht te leren kennen! Meld je snel aan voor een topprogramma op donderdag 13 en vrijdag 14 juli 2017 in Eindhoven. Wat mag je van ons verwachten? Een actief programma waarin teamwork voorop staat. Kijkje in de keuken van Joanknecht & Van Zelst. Klantcasus met diverse opdrachten. Stappen in bruisend Eindhoven en een overnachting in ****hotel! We hebben plaats voor 20 deelnemers. Wil jij erbij zijn? Stuur een mailtje naar Lonneke via lvloon@joanknecht.nl

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal