Vacatures

We hopen dat je van verandering houdt

Elke loopbaan binnen Joanknecht is uniek. Oprecht op maat gemaakt. In samenspraak en met aandacht voor je talenten, je wensen, het team en de behoeften vanuit het kantoor.

 

Wat altijd terugkomt, is ‘verandering’. Je moet je lekker voelen in een dynamische omgeving. De klantvraag verandert, onze werkprocessen veranderen, het werkveld verandert. Dat moet je leuk vinden. Je hebt de kans om wezenlijk bij te dragen aan de organisatie – initiatief nemen en eigenaarschap tonen wordt op elk niveau in de organisatie gewaardeerd.

 

Jouw ontwikkeling is belangrijk

Je krijgt een coach voor je algemene, persoonlijke ontwikkeling. We geloven in de talenten van onze mensen en dat als jij met plezier werkt dit voor jou, je afdeling en ons bedrijf het beste is.

 

Bij het ontwikkelen van je talenten kijken we verder dan de plichtmatige invuloefeningen op inhoudelijk vlak. We vinden persoonlijke groei via ‘coaching on the job’ belangrijk. Het is namelijk altijd een combinatie van wat jij wilt en kunt en wat je team nodig heeft.

Kernwaarden

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. We willen de ondernemer én zijn onderneming beter maken in elke levens- en ondernemersfase. Wij zijn daarom:

  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Nieuwsgierig
  • Energiek
  • Motiverend

Toekomst

Joanknecht is een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Met een mooie balans tussen professioneel en informeel. Waarbij we meebewegen met onze klant – van tutoyeren tot strak in het pak.

 

Wat we naar buiten uitstralen, maken we ook intern waar. We kunnen hard werken als het nodig is. We weten dat we soms pauze moeten nemen. We waarderen het als collega’s kunnen genieten van het leven. En we zijn samen gedreven om het altijd beter te doen.

 

Je zult merken dat Joanknecht verder kijkt en denkt. Je krijgt leiderschap over je eigen loopbaan – ook als je je ambities matigt omdat je andere delen van je leven belangrijk vindt. Je kunt doorgroeien als specialist of je als allrounder doorontwikkelen.

 

Jouw toekomst is onze toekomst. Zo waardevol als je ontwikkeling voor jou is, zo waardevol moet het voor ons kantoor en je team ook zijn. Daar maken we ons dagelijks hard voor.

Lonneke van Loon

hr-adviseur

T 040 240 94 63

E lvloon@joanknecht.nl

Werken bij Joanknecht

We werken met zijn allen vanuit één vestiging in Eindhoven: een fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Dagelijks kies je een eigen flexwerkplek, activiteitengericht werken noemen we dat. Je kiest de plek die past bij de werkzaamheden die je doet. Zo maak je je snel wegwijs  en leer je makkelijk al je collega’s kennen. Adviseurs en partners zijn altijd dichtbij en gemakkelijk bereikbaar.

 

Bij Joanknecht maken we toekomst, samen. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen en te doen waar je goed in bent. Zo vormen we samen één team.

 

We zijn gezellige club met jonge mensen. Afstuderende studenten stromen in als starter en blijven doorstuderen. Wij bieden vanuit het team goede coaching on the job. Kenmerkend is de persoonlijke benadering van jouw loopbaan, waarbij we rekening houden met jouw wensen, ambities en privé-situatie.

 

Joanknecht is niet voor niks een Great Place To Work!

Voor studenten

Studenten zijn altijd welkom. Natuurlijk als je geïnteresseerd bent in accountancy of belastingadvies. Maar het is veel breder, we staan open voor diverse achtergronden, als je maar initiatief toont en visie hebt.

 

We werken nauw samen met verschillende opleidingsinstellingen. Daarnaast kun je ons en onze manier van werken leren kennen via meewerkstages, afstudeer- of scriptiestages, werkstudentschappen, meeloopdagen of de jaarlijkse summer course.

 

We kunnen veel voor je doen. Het is altijd een stage-op-maat. In overleg gemaakt. Je geeft aan waarin je je wilt ontwikkelen. Wij luisteren aandachtig en komen misschien nog met aanvullende suggesties. Vervolgens vinden we een plek, project en persoonlijke coach waarmee het over en weer klikt.

 

Je bent direct onderdeel van het team. Je krijgt al snel verantwoordelijkheden die normaliter zijn voorbehouden aan senior medewerkers. We vinden dat belangrijk, omdat je je zo kunt ontwikkelen. Voor ons is het ook waardevol omdat goede ideeën vanuit collega’s de beste resultaten opleveren.