Audit manager

Audit manager

Audit manager

29 maart 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw professionele carrière? Een uitdaging waarin je je rol op het niveau van manager zelf kunt vormgeven? Streef je bovendien naar een goede werk-privé balans en een fijne samenwerking?

 

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

 

 

Functie (parttime of fulltime)

Als audit manager ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering, evaluatie en rapportering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van je opdrachten. Hierbij monitor je de realisatie ten opzichte van het budget en de planning. Je stuurt samen met de controleleider het controleteam aan en reviewt de werkzaamheden van controleleider en assistenten. Voor klanten ben jij het aanspreekpunt. Je haalt verder energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk. Je gaat aan de slag binnen onze discipline Assurance.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega Tim de Haan vertelt hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat hij allemaal doet. Lees zijn verhaal en van andere collega’s.

 

 

Talent

Je bent enthousiast, proactief en communicatief vaardig. De opleiding tot registeraccountant (RA) heb je (nagenoeg) helemaal afgerond. Daarnaast heb je minimaal 6 jaar werkervaring. Je bent kritisch, durft je mening te geven en neemt beslissingen. Een open en informele sfeer past bij jou. Persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk. Parttime invulling geven aan deze functie behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Contact

Interesse in deze vacature? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.