arbeidsmarkt Joanknecht Sandra

Assistent assurance

Daar sta je dan, aan het begin van je carrière. Alles is nog mogelijk en je bruist van energie. Ben jij op zoek naar een loopbaan voor jou op maat gemaakt? Zijn samenwerken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou? Wij gaan uit van jouw kracht, jouw talent.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagenlijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Hoe werken we bij Joanknecht?

We werken voor onze klanten breed samen in multidisciplinaire teams over de hele organisatie heen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit jouw discipline. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je dan ook nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling. We hebben daarnaast in onze samenwerking aandacht voor passende communicatie en het geven en ontvangen van feedback. Want daarmee kom je verder.

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Job van den Heuvel en Edwin Vogel vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

Wat ga je doen?

Als assistent assurance ben je werkzaam binnen een controleteam in wisselende samenstellingen. Je leert zo veel collega’s kennen. De opdrachten zijn met name jaarrekeningcontroles, aangevuld met beoordelingsopdrachten en overige assurance opdrachten. We werken voor uitdagende klanten binnen diverse branches. Van bouw tot zakelijke dienstverlening, van agrarische sector tot detailhandel. Je krijgt snel verantwoordelijkheden en werkt direct met en bij klanten. Verder krijg je energie van het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk.

Talent

Enthousiast, assertief en communicatief vaardig? Wij willen jou! Jij bent een gemotiveerde, spontane, (bijna) afgestudeerde wo-student van de opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of andere relevante opleiding. Je neemt initiatief en hebt een kritische blik. Een open, informele en uitdagende werkomgeving past bij jou. Er is hierin ruimte genoeg om jezelf te ontplooien.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.