Ambassadeur van GolfTON

Op 26 april jl. vond de GolfTON Schaap & Citroen Talent Trophy plaats. Joanknecht is ambassadeur van GolfTON om jonge, talentvolle golfers een goede opleiding te bieden en een bijdrage te leveren aan talentontwikkeling in deze tak van sport. Het ontwikkelen van talenten staat ook bij onze eigen organisatie centraal.

Talent Trophy 26 april

Lars van der Vight, een van de talenten die aan GolfTON verbonden is, nam deel aan de Talent Trophy. Op 26 april speelde hij 18 holes in een flight met Mark-Jan van der Weerden namens Joanknecht. Lars: “Op de baan van Bernardus heb ik onder leiding van GolfTON een wedstrijd kunnen spelen. In dit toernooi ben ik met rondes van 72 en 76 slagen uiteindelijk op de 2e plaats geëindigd.”

Talentontwikkeling

Doen waar je goed in bent, draagt bij aan je werkplezier. Daarom werken we bij Joanknecht samen met onze mensen op basis van talentmanagement. Het gedachtegoed van GolfTON sluit hier naadloos op aan.

Lars van der Vight licht toe: “GolfTON biedt ons als topgolfers extra mogelijkheden om aan verscheidene coaches onze talenten te laten zien. Het is een van de weinige organisaties die bezig is met goede begeleiding van jonge talenten in de golfsport.” Lars vertelt dat het ook buiten de golfsport belangrijk is voldoende support aan talenten te bieden. “Afgelopen week was ik bij Joanknecht in Eindhoven. Mark-Jan vertelde dat Joanknecht veel doet op het gebied van talentontwikkeling en dat er ook veel jonge talentvolle werknemers werken bij Joanknecht. Dit sluit mooi aan op wat wij bij GolfTON proberen te bereiken, investeren in de toekomst.”

Over GolfTON

GolfTON staat voor ‘Talent Ontwikkeling Nederland’. Dit is een organisatie waar talentvolle golfers tussen de 6 en 24 jaar hun talent tot ontwikkeling brengen om zo te kunnen acteren op het hoogste niveau.  GolfTON is een 10-jarige opleiding en is er op gericht om majors te winnen. Groots kunnen denken, maar klein beginnen. Dat is essentieel om echt iets te bereiken. Het hoogste niveau is voor ons de European Tour of PGA Tour, met als droom een GolfTON Ryder Cup speler in 2031.

Meer weten?

Meer weten over talentontwikkeling bij Joanknecht? Leer onze collega’s kennen. Contact opnemen met ons mag ook!

Afke Versteeg | +31 (0)40 240 9435 | aversteeg@joanknecht.nl

Marlies Vervoordeldonk | +31 (0)40 240 9493 | mvervoordeldonk@joanknecht.nl