arbeidsmarkt Joanknecht Marlies

Afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage maar ook benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en belastingadvieskantoor? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage binnen onze organisatie! Wij hebben een hele interessante en uitdagende opdracht voor jou.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

De stage

Wij hebben een vraagstuk over de relatie tussen de processen en resultaten binnen onze Accountancy discipline. We willen alle ijkpunten in het klantproces aan elkaar koppelen, van projectaanvraag tot concept jaarrekening tot aangifte vennootschapsbelasting, en afzetten tegen ons best practice model. Het onderzoek is evaluerend van aard en kan vanuit diverse invalshoeken ingestoken worden. Bij deze opdracht werk je samen met collega’s van verschillende disciplines, zoals Accountancy, business & ICT en finance & control. Wij bieden je naast afstuderen de mogelijkheid om mee te werken. Op welke afdeling en voor hoeveel uren bekijken we in overleg. Bij aanvang van je stage start je met een algemeen introductieprogramma. Dit gaat de basis zijn voor je stageperiode bij ons kantoor. Een perfecte leeromgeving!

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane hbo-student die een opleiding volgt in de richting bedrijfseconomie, bedrijfskunde, accountancy, finance & control of business & ICT? Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Marlies Vervoordeldonk, HR & Communicatie medewerker, op telefoonnummer +31 40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.