Afstudeerstage Business & ICT

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage op het snijvlak van business en ICT? Spreekt het onderwerp informatieveiligheid je aan? En ben je benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen ons IT-services team? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage binnen onze organisatie! Wij hebben een hele interessante en uitdagende opdracht voor jou.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport, vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is dan ook voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

De stage

Wij hebben een opdracht voor jou op het snijvlak van business & ICT. Op basis van onze jaarlijkse risicoanalyse ten aanzien van informatieveiligheid zijn we aan de slag gegaan en bij één van de actiepunten hebben we jouw hulp nodig.

Wij hebben als accountants- en adviesorganisatie te maken met veel vertrouwelijke gegevens die we in onze dossiers moeten opslaan. Maar hoe kunnen wij onze data classificeren en vervolgens autorisaties inrichten? Wij zoeken daarbij de koppeling met de wetgeving, zoals de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe kunnen we hierin opgenomen classificaties toepassen bij onze organisatie in een werkbare vorm? Vervolgens is het de bedoeling jouw voorstel echt in te voeren in onze organisatie.

Samenwerken tijdens en na je stage

Bij deze opdracht werk je samen met collega’s van de discipline IT-services. Wij bieden je naast afstuderen de mogelijkheid om mee te werken. Op welke afdeling en voor hoeveel uren bekijken we in overleg. Bij aanvang van je stage start je met een algemeen introductieprogramma. Dit gaat de basis zijn voor je stageperiode bij ons kantoor. Een perfecte leeromgeving! Bovendien zijn er genoeg mogelijkheden om na je stage in onze organisatie te komen werken. Als jij enthousiast bent, staan wij daar zeker voor open!

Wil je weten met wie je samen gaat werken? Dat kan! Je kunt natuurlijk al even kijken op het LinkedIn-profiel van Jeroen Vervoort, Ties Meesters, Lucas Vousten en Joost Kemps.

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane hbo-student die een opleiding volgt in de richting ICT & Business of Business, IT & Management? Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en durf je jouw mening te laten horen? Dan zoeken wij jou!

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Marlies Vervoordeldonk, hr- & communicatiemedewerker, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.