Afstudeerstage Business & ICT

Afstudeerstage Business & ICT

1 november 2020

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage op het snijvlak van business en ICT? Spreken low code platforms en andere IT innovaties je aan? En ben je benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen het Joanknecht IT-Services team? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage binnen onze organisatie! Wij hebben een hele interessante en uitdagende opdracht voor jou.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

Waarom een stage bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leeromgeving gekenmerkt door:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen -> als stagiair werk je als volwaardig medewerker mee op klantopdrachten;
  • Een introductieprogramma bij aanvang van je stage waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Mogelijkheden om na je stage bij ons te komen werken;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

De stageopdracht

De coronacrisis heeft bedrijven en hun medewerkers gedwongen snel te leren schakelen en werkprocessen te digitaliseren. Met behulp van robots en low-codeplatforms worden in korte tijd allerlei digitale oplossingen bedacht. Ook in de accountancybranche vraagt de situatie ons flexibel op te stellen. Hoe kunnen low-code toepassingen en andere IT-innovaties hierbij ingezet worden? Dit vraagstuk op het gebied van business en ICT willen we laten onderzoeken. Deze vraag is breed ingestoken, maar we gaan graag met jou het gesprek aan om dit specifiek invulling te geven!

 

Samenwerken tijdens en na je stage

Bij deze opdracht werk je samen met collega’s van de discipline IT-Services. Wij bieden je naast afstuderen de mogelijkheid om mee te werken. Zo kun je alvast een kijkje in de keuken nemen. Dit is geen moet, maar het mag zeker! In welke rol en voor hoeveel uren bekijken we in overleg. En we hebben concrete mogelijkheden om na je stage bij onze organisatie te komen werken in een startersbaan.

 

Wil je weten met wie je samen gaat werken? Dat kan! Je kunt de verhalen van collega’s Lana Ebergen en Jeroen Vervoort op onze website lezen en natuurlijk al even kijken op het LinkedIn-profiel van Ties Meesters, Lucas Vousten en Joost Kemps.

 

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane hbo-student die een opleiding volgt in de richting ICT & Business of Business, IT & Management? Ben je op zoek naar een afstudeerstage voor de periode vanaf september 2020 of vanaf februari 2021? Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en durf je jouw mening te laten horen? Dan zoeken wij jou!

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.