Adviseur tax reporting

Adviseur tax reporting

Adviseur tax reporting

30 december 2019

Bijt jij je graag vast in complexe aangiftes en fiscale posities? Kijk je daarnaast graag verder naar wat je in je rol als adviseur tax reporting echt voor klanten en onze organisatie kunt betekenen? Jouw talent is hierbij altijd het uitgangspunt.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! We werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. Dit doen we vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

 

 

Functie

Als adviseur tax reporting stel je in samenwerking met het aangifteteam aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting op. Tevens beoordeel je de fiscale positie ten behoeve van de jaarrekening. Hierbij is het van belang om adviespunten te signaleren. In deze rol review je werkzaamheden van minder ervaren collega’s en begeleidt je hen op coachende wijze. Verder heb je veel contact met klanten en de Belastingdienst. Hieronder valt het opstellen van bezwaarschriften en andere correspondentie. Onze klanten bevinden zich in veel verschillende branches. Mede hierdoor zal geen enkele werkdag hetzelfde zijn. Daarnaast werk je samen met een gedreven, deskundig team bestaande uit drie enthousiaste collega’s. Ook heb je veel te maken met collega’s van andere disciplines. Samenwerken moet je echt leuk vinden. Want samen maken we toekomst.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega Sandra Claassen vertelt hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doet. Lees haar verhaal en verhalen van andere collega’s. 

 

 

Talent

Enthousiast, assertief en communicatief vaardig? Wij willen jou! Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding fiscale economie, fiscaal recht of accountancy en 5 jaar of meer ervaring op het gebied van tax reporting. Deze functie gaat dan ook een mooie tweede of derde stap in je carrière zijn. Verder ben je proactief en heb je van nature veel zelfsturend vermogen. Het signaleren van kansen zie je als een uitdaging. Je draagt graag ideeën aan en onderneemt actie.

 

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.