Accountancy

U wilt uw bedrijf niet zomaar leiden. U wilt groeien. Niet alleen in omzet, maar ook in de waarde die u toevoegt. Voor uw klanten, personeel, leveranciers en andere betrokkenen. Die waarde is het resultaat van uw visie en de tientallen besluiten die u dagelijks neemt. Beslissingen die u wilt nemen op grond van de beste – meest actuele – informatie. Met een kritisch klankbord en diverse mogelijkheden om er invulling aan te geven. Joanknecht helpt u daarbij.

 

Van het bepalen van financiële doelen en het managen van uw financiën tot het verbeteren van uw rendement. We zijn uw partner in financiën; die meedenkt, tegengas kan geven, kansen ziet, en u bijstaat op de momenten die er toe doen. Afhankelijk van uw behoeften en de financiële kennis binnen uw organisatie kunnen we taken overnemen en/of uw medewerkers begeleiden.

 

Dat kunnen we op verschillende manieren vormgeven. We inventariseren uw behoeften in finance & control. Op basis daarvan bepalen we hoe we u meer inzicht in uw organisatie en een duidelijker beeld van uw mogelijkheden kunnen geven. In de uitwerking hiervan staan uw (bedrijfs-)doelstellingen, uw informatiebehoeften en automatisering van het financiële proces centraal. En met onze platte organisatie is specifieke financiële, fiscale en juridische kennis en ervaring direct beschikbaar.

 

Business coaching & advies

Business coaching is er voor iedere ondernemer die behoefte heeft aan sparring en advies. U krijgt proactieve begeleiding. We kennen uw organisatie. We begrijpen uw financiële situatie. En samen werken we, aan de hand van een aantal persoonlijke gesprekken per jaar, aan uw bedrijfsdoelstellingen.

 

Finance & IT

De juiste IT-applicaties zijn essentieel voor efficiënte en effectieve financiële beheersing. En met de juiste automatisering hoeven administratieve activiteiten niet veel tijd te kosten. We optimaliseren de processen met aandacht voor alle relevante bedrijfsprocessen.

Met een online oplossing hebben ook wij altijd inzicht in uw financiële ontwikkeling en kunnen wij u nog daadkrachtiger bijstaan.

 

Financiële administratie uitbesteden

U laat uw financiële administratie – inclusief arbeidsintensieve taken als de salarisverwerking – voor u verzorgen in een online oplossing. Waar u ineens of stapsgewijs vorm aan kunt geven. Daarmee is uw administratie veilig, voor het grootste deel geautomatiseerd en klaar voor toekomstige innovaties. Via een app kunt u de ontwikkelingen nauwgezet monitoren, waar en wanneer u wilt. Overzichtelijk in beeld gebracht via een online dashboard. Deze online oplossing stelt ons bovendien in staat u actief bij te staan in uw financiële welzijn. Hiermee zijn zorgen voor praktische zaken, zoals de voorbereiding van betalingen en het monitoren van debiteuren, verleden tijd.

 

De voordelen op een rijtje

  • Geautomatiseerde processen
  • Beheersbare, vaste kosten
  • Realtime inzicht
  • Snelle jaarrapportage en aangifte
  • Coaching
  • Snel toegang tot specifieke kennis

Jaarrekeningen en fiscale aangiften

We maken de balans voor u op, letterlijk en figuurlijk. Naast correcte en tijdige financiële verslaglegging, krijgt u inzicht in de wereld achter de cijfers en hoe u financieel presteert. We bespreken ook uw persoonlijke financiële positie en doelstellingen.

Bij uw jaarrekening verstrekken wij uiteraard een samenstellingsverklaring en een exemplaar voor deponering bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast stellen we uw aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting op en dienen we deze in bij de Belastingdienst.

Meer weten?

Neem contact op met
onze experts

Oscar Reuvers
Oscar_Reuvers-90x90

Partner

T 040 240 94 85

E oreuvers@joanknecht.nl

Marco Verhagen
Marco_Verhagen-90x90

Partner

T 040 240 94 78

E mverhagen@joanknecht.nl

Services
Nieuws