Summer Course 2017

Summer course banner Joanknecht & Van Zelst_v5

Een unieke kans om ons kantoor écht te leren kennen!

donderdag 13 en vrijdag 14 juli 2017 in Eindhoven

 

Meld je aan voor een topprogramma!

·         Actief programma waarin teamwork voorop staat

·         Kijkje in de keuken van Joanknecht & Van Zelst

·         Klantcasus met diverse opdrachten

·         Stappen in bruisend Eindhoven!

·         Overnachting in ****hotel

 

Beste student,

Wij krijgen regelmatig vragen van studenten over de uitoefening van het accountants-en belastingadviseursberoep. Hoe kan ik de geleerde theorie toepassen in de praktijk? Wat is nu precies de rol van een accountant en belastingadviseur? In hoeverre kan de wetenschap bijdragen aan de uitvoering van het accountantsberoep?

Het vak is breder dan veel mensen denken. Door je rol als vertrouwde adviseur kom je regelmatig in aanraking met de bedrijfsvoering en interne organisatie van klanten. Dit maakt het accountants-en belastingadviseursberoep juist zo boeiend en uitdagend! Om ook met deze kant van het beroep kennis te maken, organiseren wij deze meerdaagse summer course.

Deze summer course is speciaal ontwikkeld voor hbo en wo-studenten in de richting van accountancy, bedrijfseconomie, finance, fiscale economie & fiscaal recht.

Vanuit verschillende invalshoeken maak je kennis met alle facetten van het accountants-en belastingadviseursberoep. Je werkt samen met andere studenten aan een klantcasus met diverse opdrachten waardoor je een beter inzicht krijgt in het accountants-en belastingadviseursberoep in de praktijk. Je maakt kennis met een aantal collega’s van Joanknecht & Van Zelst die hun ervaringen met jullie delen en waar je vragen aan kunt stellen. Ook behandelen we de vertaalslag van wetenschappelijke inzichten naar de praktijk.

 

Ja, ik doe mee!

Wil jij graag in aanmerking komen voor deelname? Vul dan het formulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lonneke van Bavel.

 

Terugblik 2016

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk hier de foto’s.

IMG_2404IMG_0394 (1)

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal