9 april: inspiratiesessie “De economische voorspoed van nu is gevaarlijk”

 

We nodigen u graag uit voor de inspiratiesessie op 9 april waar gastsprekers Kasper Buiting (senior sector econoom, ABN AMRO) en Han Mesters (sector banker zakelijke dienstverlening, ABN Amro Bank) ons inzicht geven in de uitdagingen die de economische voorspoed met zich meebrengt.

Ondernemers worden momenteel geconfronteerd met een aantal bijzondere uitdagingen:

  • In de eerste plaats begint de schaarste aan personeel dit jaar echt een probleem te worden. Dit brengt met zich mee dat het besef toeneemt dat de bedrijfscultuur een belangrijk onderdeel wordt van het onderscheidend vermogen.
  • Toegang tot kennis is geen basis meer voor onderscheidend vermogen van je bedrijf. Dit betekent dat interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen om in teams te werken steeds belangrijker worden.
  • Daarnaast is het van belang stil te staan bij de manier waarop je als bedrijf georganiseerd bent. De partnerstructuur en zelfs de werkmaatschappijstructuur is niet de beste structuur om de betrokkenheid van verschillende disciplines in het klantcontact te waarborgen. En dat terwijl de interdisciplinaire benadering bij het oplossen van klantproblemen steeds groter wordt.

Repareer het dak als de zon schijnt

Reden te meer om juist nu veranderingen door te voeren. Je moet het dak repareren als de zon schijnt. Want een ding is zeker: aan deze periode van economische voorspoed komt een einde en de ‘disruptie’ van businessmodellen onder invloed van technologie bij klanten gaat onverminderd door.

Voor wie is deze inspiratiesessie interessant?

Ondernemers die hun onderneming toekomstbestendig willen maken om aan te sluiten bij de nieuwe generatie. Met name ondernemers die actief met hun organisatie aan de slag gaan. Verwacht een enthousiaste presentatie van Kasper Buiting en Han Mesters waarin u inspiratie en handvatten krijgt om uw onderneming onder de loep te nemen.

Programma maandag 9 april

16.00  Inloop en ontvangst
16.30  Aanvang presentatie door gastspreker Han Mesters
18.00  Afsluiting en borrel

Inschrijven

Deelname is kosteloos en een introducé is van harte welkom. Graag aanmelden via het inschrijfformulier.
De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan de Dr. Holtroplaan 9, 5652 XR te Eindhoven. Klik hier voor de routebeschrijving.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op maandag 9 april 2018.