Corporate Joanknecht

22 maart: workshop Online Business Coaching

 

Joanknecht loopt voorop in de ontwikkeling van online diensten die ondernemers meer mogelijkheden geven. Meer duidelijkheid, meer inzicht en daardoor meer controle – tegen vaste kosten. Online Business Coaching is een innovatieve manier van samenwerken. Vergelijk ons met een personal coach die de gezondheid van uw organisatie precies kent en in de gaten houdt.

Inschrijven

Meld u direct aan! Deelname is kosteloos en een introducé is van harte welkom. Graag aanmelden via het inschrijfformulier.
De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor op de Dr. Holtroplaan 9, 5652 XR te Eindhoven. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voor wie is de workshop interessant?

Voor MKB-ondernemers in business-to-business met een bedrijfsgrootte tot zo’n 50 medewerkers. De eigenaar is werkzaam in het bedrijf en heeft bewust gekozen om controllingfunctie uit te besteden. Hij of zij heeft behoefte aan een sparringpartner die op afstand de cijfers kan controleren, managementinformatie kan genereren en de ondernemer kan adviseren bij het nemen van financiële beslissingen. IT wordt door de ondernemer als een kans gezien: door het gebruik van IT en data kan relevante informatie worden gegenereerd die als basis kan dienen voor het nemen van belangrijke beslissingen.

Online Business Coaching in een notendop

Het werkt als volgt:

 1. U brengt uw financiële administratie onder in een online platform – dat kunnen delen van de administratie zijn, of het geheel, u kunt het ineens doen of stapsgewijs.
 2. Daarmee is uw administratie veilig, voor het grootste deel geautomatiseerd en klaar voor verdere vernieuwing in de toekomst.
 3. Het geeft u – door middel van een app – direct inzicht, waar, wanneer en hoe u maar wilt; met de mogelijkheid nauwgezet te monitoren.
 4. Rapportages en overzichten zijn gemakkelijk geregeld via een online dashboard.
 5. We kunnen er actief mee aan uw financiële welzijn werken. Voor u betekent dat een periodiek gesprek met uw persoonlijke coach op basis van actuele informatie.

Met welke antwoorden gaat u naar huis?

Na deze workshop weet u:

 • Hoe ziet de samenwerking met Joanknecht eruit.
 • Wat kunt u van ons verwachten. En wat verwachten wij van u.
 • Wat kan Online Business Coaching voor mij betekenen.
 • Hoe ziet het traject van Online Business Coaching eruit.
 • Wat is de rol van het cloud based programma Exact Online.
 • Hoe beschikken we over de juiste data.
 • Wat zijn de voordelen van een periodieke afsluiting.
 • Vaste prijsafspraak, hoe werkt dat.

Programma donderdag 22 maart

16.00  Inloop en ontvangst
16.15  Welkom en introductie van Online Business Coaching
16.30  Wat kan Online Business Coaching voor mij betekenen
17.00  Best practise met een klantcasus
17.30  Afsluiting en borrel

Inschrijven

Deelname is kosteloos en een introducé is van harte welkom. Graag aanmelden via het inschrijfformulier.
De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor op de Dr. Holtroplaan 9, 5652 XR te Eindhoven. Klik hier voor de routebeschrijving.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op donderdag 22 maart 2018.